top of page

SAMENKOMST IN HET NEDERLANDS

Wij komen elke zondag samen om 10.00 uur. We zingen, bidden, leren en delen samen een maaltijd. Er worden kinderklassen voorzien voor de kinderen. Iedereen is welkom. Af en toe gaan wij samen op bezoek bij een andere kerk. Het is daarom best om de kalender hieronder te raadplegen.

Plaats van samenkomst:
Basisschool De Boomhut Gent
Boomstraat 77
9000 Gent

Kom je met de auto:
Op de E40 (snelweg Brussel-Oostende) neem uitrit 14 'Expo'. Neem de Adolphe Pégoudlaan langs de Expo. Bij de verkeerswisselaar neem de R4 richting Zelzate (ga het kanaal over). Na +/- 5km neem de afrit N466 Drongensesteenweg richting Gent (niet Blaarmeersen). Linksaf op de Rooigemlaan bij het tweede licht. Linksaf op de Nimfenstraat bij het eerste licht. Draai onmiddellijk naar rechts de Peerstraat in, ga rechts op de Druifstraat (de tweede straat aan de rechter kant) en bij de volgende straat links. Je bent nu op de Boomstraat en zal zo het kerkplein aan je linkerkant zien, waar je op mag rijden om op de speelplaats van de school te parkeren. De samenkomst gaat door in het gebouw met rode en zwarte bakstenen.

Kom je met de bus:
Vanaf het Sint-Pietersstation neem je bus 9 (richting Mariakerke). Na +/- 15 minuten stap je uit bij halte 'Gent Biezenstuk'. Zie plan hieronder dat je duidelijk maakt hoe je dan moet wandelen.

CONTACT

Heb je vragen of een opmerking dan horen wij dat graag. Aarzel aub niet om met ons contact op te nemen.
Telefoon: +32 474 80 73 49
e-mail: luk.brazle[at]telenet.be

Dank u voor uw bericht. Wij zullen u zo snel mogelijk contacteren. Vriendelijke groeten.

WAT GELOVEN WIJ?

Wie wij zijn als groep gelovige mensen vloeit voort uit wat wij geloven. Hier vind je enkele dingen die wij belangrijk vinden, en die ons leiden in het dagelijks leven.

KALENDER

Het leven is druk, vol stress, en verantwoordelijkheden. Toch vinden wij het belangrijk tijd te maken om elkaar aan te moedigen, God dank u te zeggen, en om anderen te dienen. Hieronder zie je een kalender met een overzicht van enkele activiteiten binnen de geloofs gemeenschap.

bottom of page