top of page

WAT GELOVEN WIJ?

Wie wij zijn als groep gelovige mensen vloeit voort uit wat wij geloven. Hier vind je enkele dingen die wij belangrijk vinden, en die ons leiden in het dagelijks leven.

CONTACT

Heb je vragen of een opmerking dan horen wij dat graag. Aarzel aub niet om met ons contact op te nemen.
Telefoon: +32 474 80 73 49
e-mail: luk.brazle[at]telenet.be

TWI SAMENKOMST

Wij zijn een groep Christenen die grotendeels vanuit Ghana afkomstig is, dus houden wij onze diensten in onze moedertaal: Twi. Indien er bezoekers aanwezig zijn vertalen wij naar het Engels.

 

Elke zondag van 10.00 tot 13.00 uur: Bijbelstudie en Aanbidding

Elke vrijdag van 19.30 uur tot 21.00 uur:  Tijd voor gebed

 

Plaats van samenkomst:

Basisschool De Boomhut Gent

Boomstraat 77

9000 Gent

 

Kom je met de auto:Op de E40 (snelweg Brussel-Oostende) neem uitrit 14 'Expo'. Neem de Adolphe Pégoudlaan langs de Expo. Bij de verkeerswisselaar neem de R4 richting Zelzate (ga het kanaal over). Na +/- 5km neem de afrit N466 Drongensesteenweg richting Gent (niet Blaarmeersen). Linksaf op de Rooigemlaan bij het tweede licht. Linksaf op de Nimfenstraat bij het eerste licht. Draai onmiddellijk naar rechts de Peerstraat in, ga rechts op de Druifstraat (de tweede straat aan de rechter kant) en bij de volgende straat links. Je bent nu op de Boomstraat en zal zo het kerkplein aan je linkerkant zien, waar je op mag rijden om op de speelplaats van de school te parkeren. De samenkomst gaat door in het gebouw met rode en zwarte bakstenen.

 

Kom je met de bus:Vanaf het Sint-Pietersstation neem je bus 9 (richting Mariakerke). Na +/- 15 minuten stap je uit bij halte 'Gent Biezenstuk'. Zie plan hieronder dat je duidelijk maakt hoe je dan moet wandelen.

Dank u voor uw vraag of opmerking. Wij hebben het goed ontvangen, en zullen zo snel mogelijk reageren.

bottom of page