top of page

2014 Lijst Nodige Werken Opgesteld

PLANNING [Een planning moet elk jaar opgemaakt worden zodat het duidelijk is aan het bestuur, en de vrienden van Ardennen Bijbelkamp wat de prioriteiten zijn in het komend jaar. Zo worden projecten sneller afgewerkt, is er overzicht in wat gedaan moet worden, welk materiaal nodig is, en hoe veel het zal kosten.]

Prioriteiten

Graag willen wij dat het beslissen van de prioriteiten in overleg gebeurd met een werkgroep. Zo worden er ideeën gedeeld, en verantwoordelijkheid over een grotere groep gedragen. Het volgende is een lijst voorgestelde werken en noden. Wij willen graag horen van anderen wat hier nog bij moet. Dan pas kunnen wij een lijst van prioriteiten opmaken.

(Een voorgestelde prioriteit score: “1 - dit jaar”, “2 - volgend jaar”, “5 - over 5 jaar”, “10 - over 10 jaar”)

Keuken:

Aansluiting afvoer spoelbak keuken - 1

Wastafel meubel vervangen (dit zal vochtige geur keuken oplossen.) - 1

Het renoveren van de keuken - Dit vergt een beetje studie en planning om een degelijke klus van te maken; toch kan het niet te lang op zich wachten om de wastafel (beekkant) te vervangen - wellicht stellen we daar een tijdelijke oplossing al tegen deze zomer. Budget nieuw keuken €4500-5000.

Werkblad vernieuwen in keuken aan de kant van de beek. (Richard Jr. kent misschien mogelijkheden)

Keuken ramen vernieuwen. (Hoogte ramen herzien aan de hand van werkblad hoogte, beek kant.)

Nieuwe luiken voor de ramen van de keuken in de stijl van het nieuw gebouw.

Afzuigkap voor keuken installeren.

Nieuwbouw:

Plaatsing laatste stuk flashing. (1,5 meter nog nodig op afdak aan de kant van de beek)

Plaatsen van lampen beneden, boven, en buiten. Beneden aan elk licht punt 3 lampen. (18 beneden nodig)

Aankoop en/of plaatsen van meubels (tafels, rekken, kapstokken, kasten, enz.) - Tegen de vergadering in April wil Paul een voorstel doen voor stijl van meubels.

Aansluiten van radiatoren aan combi ketel.

Installeren van nieuwe schouw aansluiting houtkachel op gelijkvloers van de zaal. Dit willen wij laten plaatsen door beroepsmannen (Firma DeBacker) om problemen te vermijden en voor de veiligheid! Verder willen wij ook kijken naar de mogelijkheid van een tweede schouw boven te voorzien dat er daar ook een hout- of pellet kachel nog kan komen. De schouw installeren en de kachel in werking stellen kost +/- € 3800.

Het vernissen van de binnen muren en ramen/deuren na een grondige poetsbeurt.

Het afwerken van houtwerk onder beide afdaken.

Oud gebouw:

Bijwerken sanitair: de kranen aan de lavabo’s bij de meisjes en de jongens zijn aan vernieuwing toe. De huidige kranen zijn moeilijk voor kinderen te dichten. Het is nodig om te kijken naar de mogelijkheid voor ten minste 1 warm water kraan in de meisjes badkamer.

Onderzoek en aankoop van combi ketel voor verwarming. (Kunnen wij gewoon 1 nieuwe ketel gebruiken voor douches en verwarming? of 2 om de 4 douches te kunnen voorzien?)

Nieuwe Toilet brillen: De toiletten hebben 4 nieuwe stevige wc brillen nodig.

Terrein:

Verder werken aan parkeer plaatsen (tegen heuvel onder de oprit, en achter de slaapzaal).

De parking voorzien van nieuwe toplaag na onderzoek naar beste oplossing.

Nieuwe lading grind voor naast het nieuw gebouw, tot het einde van het nieuw gebouw. (Hoe kunnen wij onze grind onderhouden? Grondzeil eronder? Paul vraagt aan Firma Haxe.) - Wat voor onderhoud is nodig? - Kunnen wij het oude grind nog recupereren? Hoe is de parking schoon te houden?

Sport Materiaal - Er is geld gegeven met de voorstel dat het misschien goed zou zijn om te investeren voetbal goals. Wat zou nog een goed idee zijn op sport gebied?

Leggen van terras rond het nieuw gebouw. - Op termijn willen we het bestaande terras afwerken met tegels of dalen, maar dan ook aan het einde van het gebouw plus een loopweg onder de afdak aan de kant van de heuvel.

Slaapzaal:

Afwerking binnenmuren slaapzaal met gipsplaten.

Afwerking buitenmuren slaapzaal (Isoleren buitenkant)? - Crepi met isolatie en netten?

Regengoten op slaapzalen installeren om vochtigheid te voorkomen.

Dak van slaap gebouwen vernieuwen. Bitumen golfplaten op lijmen? Verwijderen van Asbest platen zou voorzichtig gedaan moeten worden. - Wat voor dak zouden wij erop kunnen zetten? Verhogen van muren, dak veranderen?

Algemene onderhoud voor elk jaar:

Oprit onderhouden, en planten/bomen snoeien.

Gebouwen schoonmaken.

Terrein bomen en planten snoeien.

Gras afrijden.

Beek oevers versterken.

Wat moet er hier volgens jou nog bij?

Dit Bericht
Oudere Berichten
bottom of page