top of page

Verslag Werkkamp 2015


22 Aanwezig: Luk, Holly, Gideon en Isaak Brazle, Paul Brazle, Dennis, Amanda, Elyssia, en Madelyn van Erp, Raed Alsutri, Mahdi Alsatari, Ronny Bamps, Savannah Fergison, Stevie Gibson, Kelvin Afrifa, Adrie Kuipers, Raphael Kubeba, Pierre Paquet, Georges Peugnet, Hans en Ans van erp (op bezoek)

Uitgevoerde Werken

  1. De zaal van het nieuw gebouw werd vernist. 20 liter vernis werd op de muren en het plafond aangebracht na dat vlekken en vuile plekken eerst werden weggeschuurd. Er zijn nog enkele plaatsen die vernist moeten worden. Luk heeft daar notities van gemaakt. Eerst werd er gezocht achter vernis die niet-poly was maar dat werd afgeraden omdat die vernis vergeeld na een tijd. Luk heeft advies gekregen dat Poly-Vernis, die alleen met solvent te reinigen is (niet op water basis) dat mat was het beste is. Dat hebben ze de hele tijd gebruikt tijdens dit weekend.

  2. Het dak van het slaapgebouw werd gecontroleerd door Paul Brazle en hier en daar kregen gaten de nodige zwarte teer en verstevigings band om lekken te voorkomen.

  3. De deur boven in het nieuw gebouw werd opgekrikt zodat het niet meer plakt dankzij Paul Rambags.

  4. Een licht boven aan de trap van het nieuw gebouw werd opgehangen en aangesloten.

  5. De keuken werd gepoetst van boven tot onder. Er waren veel overblijfselen van muizen. Ook twee muizen werden gevonden in frituur vet flessen die daar achtergelaten werden tijdens de winter. [Het is best dat wij iedereen aanmoedigen om alle voedingswaren terug mee te nemen na elk kamp en retraite. Alle eetbare waren trekken ongedierte aan en zorgen voor meer opkuis werk.

  6. Het veld werd gemaaid met onze zitmaaier, en de duw maaier deed de moeilijk te bereiken plekken. [Dennis zorgt ervoor dat de zitmaaier een groot onderhoud krijgt.]

  7. De gebouwen werden vrijgemaakt van alle spinnewebben.

  8. 5 nieuwe kasten werden in elkaar gestoken en op hun plaats gezet in de zaal beneden.

  9. De deur en ramen bovenaan de trap in het nieuw gebouw werden vernist aan de binnenkant.

  10. De oprit vertoonde grote gaten waar de stenen weggerold waren. Paul heeft de gaten weer toegeharkt maar de stenen liggen nog vrij los. Het is aan te raden om rechts te rijden wanneer men naar boven rijd.

Dit Bericht
Oudere Berichten
bottom of page