top of page

Renovatie Slaapgebouw begint september 2017

Het slaapgebouw op kamp wordt elke zomer gebruikt om een slaap plaats te bieden voor de uitgeputte kampeerders. Het gebouw heeft sinds de jaren 80 goed gediend, maar het is al de laatste tijd duidelijk dat het aan vernieuwing toe is.

Dankzij een gift van de Gemeente van Christus in Brussel gaat een volledige renovatie van het slaapgebouw werkelijkheid worden in de herfst van 2017. Na gesprekken met de verantwoordelijken in Brussel in 2015 en 2016, en ontmoetingen met de aannemer staan de werkmannen klaar om aan de slag te gaan op 4 September.

Hier staat op een rij wat de aannemer van plan is:

  1. Het dak wordt vernieuwd - Het oude dak wordt verwijderdt door kamp vrijwilligers zodat de aannemer nieuwe balken, grijze dakpannen, dakgoten en isolatie kan aanbrengen.

  2. Buitenafwerking - Nieuwe ramen, deuren, vensterbanken worden geplaatst. De buitengevel, en onderkant van het gebouw krijgt een isolatie plaat, met een crêpi afwerking.

  3. Binnen Afwerking - De binnen muren worden bepleisterd, plafond wordt afgewerkt, alle muren worden geverfd, elektriciteit wordt volledig vernieuwd inclusief rook melders, en brand blus apparaten.

  4. Sanitair - Er worden 2 nieuwe toiletten in het slaapgebouw geplaatst, met 4 lavabo's, en een ventilatie systeem. Een nieuw verwarming systeem op pellets wordt geïnstalleerd. Dit systeem zal verwarming voorzien in het slaapgebouw, de oude toiletten en de keuken. De nieuwe zaal zal ook aangesloten worden met radiatoren.

De werkmannen staan al klaar om er in te vliegen. Als je tijd hebt de eerste twee weken van September kunnen wij uw hulp goed gebruiken! Het is nodig om het slaapgebouw leeg te maken van bedden, sport materiaal en gereedschap. Het oude dak verwijderen is ook een klus die wij zelf kunnen doen. Help je graag mee? Geef Luk AUB een seintje op het nummer +32 474 80 73 49 of op zijn e-mail.

Dit Bericht
Oudere Berichten
bottom of page