top of page

Sponsors Gezocht - Werkkamp 2016 Planning


Onze palletten voetpad heeft gediend, maar nu is het tijd voor een veiligere voetpad. Help je mee?

Projecten op Ardennen Bijbelkamp Vraag voor steun voor de werkkampen van 2016

Voor dit artikel met foto's kan je het hier als PDF downloaden. Click hier.

Beste vriend van Ardennen Bijbelkamp, dit jaar hebben wij de luxe dat er een grote groep vrijwilligers zich heeft aangemeld voor het werkkamp van 5-8 mei. Elk jaar proberen wij het Bijbelkamp klaar te maken voor de 4 zomerweken en voor de kamp weekends die door het jaar georganiseerd worden. Bij deze werkkamp maken wij de gebouwen schoon, en proberen wij het terrein en gebouwen te verbeteren.

De lijst van mogelijke werken die wij in mei willen aanpakken hebben een grotere prijskaart dan normaal. Daarom schrijven wij deze oproep om te vragen of u zou willen helpen om deze werken te sponsoren. Hier is een overzicht van de werken die wij graag zouden willen realiseren.

A. LAMPEN

In het nieuw gebouw waar wij samen eten, spelen, en waar de Bijbel lessen worden gegeven genieten wij van de nieuwe lichten die vorig jaar werden geïnstalleerd. Dat werd op het benedenverdiep voorzien (zie foto hierboven links) maar nog niet voor boven (foto boven rechts). Omdat de ruimte zo groot is is er nood aan 18 lampen die wij graag deze lente zouden willen installeren. Kostprijs 250€ (Armaturen, lampen, wij installeren ze zelf)

B. PARKEER PLAATSEN

Sinds enkele jaren mogen wij niet tussen de gebouwen parkeren maar moeten wij langs het nieuwe gebouw parkeren. Daar is er een geschikte plaats, maar ik weet al van 5 autos die daar vast geraakten in de modder. Pieter Verheyden die terrassen en opritten legt als beroep heeft zijn kennis en materiaal aangeboden om te komen helpen. Wij willen beginnen met 3 plaatsen aan te leggen met een keermuur tegen de helling. Pieter stelde een onderlaag aangetrilde briquaillon voor, en dan een laag aangetrilde kiezel stenen om een goeie parking te zijn. Kostprijs €400

C. VOETPADEN

Wij zijn ontzettend blij met het nieuw gebouw. Op de plaatsen waar mensen rond het gebouw moeten lopen is nog altijd of op aarde, of op houten paletten. Dit is niet ideaal, en een mooi voetpad van betondallen zou veiliger zijn, een beter zicht zijn en de voeten properder houden. Met de hulp van Pieter Verheyden en zijn ploeg is dit het ideaal moment om aan een voetpad rond het gebouw te werken. Om stabilise, en dallen langs het nieuw gebouw en onder het terras te plaatsen: Kostprijs: €1000

D. HOUT VOORRAAD

Om de 5 jaar proberen wij een voorraad hout te laten leveren dat wordt opgestapeld onder het slaapgebouw. Dit wordt niet gebruikt voor het groot kampvuur buiten maar voor de kachel om binnen te stoken. Het voorraad in nu op dus is het weer nodig om onze houtstapel aan te vullen. Kostprijs: €400

E. KASTEN

Na de kampweken van vorig jaar werd de nood aan open kasten gemeld. De Bijbels, werkboeken, en zangboeken die tijdens de dag gebruikt worden hebben geen logische plaats wanneer de tafels worden gedekt om te eten. Er word een boekenrek voorgesteld voor het benedenverdiep, en een voor boven. Kostprijs: €250

Elk jaar op het Ardennen Bijbelkamp worden er verbeteringen aangebracht. Wil jij dit jaar hieraan meehelpen als vrijwilliger, of als sponsor? Als je een beetje kan rekenen dan weet je dat wij €2300 nodig

hebben om de bovenvermeld projecten te kunnen betalen. Als je €20 kunt geven is dat welkom, ook alle bedragen daarboven.

SPONSEREN

Mocht je financieel willen steunen dan kan je op deze verschillende mannieren geven. Gelieve ook een bericht naar Luk Brazle te sturen (0032 474 80 73 49 of luk.brazle@telenet.be) zodat hij weet hoeveel geld beschikbaar is om de bestellingen te plaatsen.

1. Giften in Nederland zijn fiscaal aftrekbaar wanneer ze gestort worden op de rekening van de Gemeente van Christus te Eindhoven (Girorekening 2034085 t.n.v. Gemeente van Christus, Sint-Oedenrode). Vermeld a.u.b. "Voor Werkkamp Solwaster".

2. Giften in België maakt men rechtstreeks over op de kamprekening (IBAN BE90 2850 3639 4732 / BIC GEBABEBB, Ardennen Bijbelkamp p/a D Van Erp, 9520 Vlierzele). Ook met de melding “Werkkamp Solwaster”

3. Geven met Paypal is ook mogelijk op de kampwebsite. www.bijbelkamp.eu (Surf naar het menu "Over ABK" en click op "Doneren")

Voor het bestuur van het Ardennen Bijbelkamp, Luk Brazle 25 April, 2016

NIEUWS

Dankzij een gift van de gemeente Brussel mag je vandaag op een nieuwe oprit rijden naar het kamp. Het oud gedoe van de losse stenen op de oprit behoort tot het verleden. Het met beton verharde oprit zorgt voor meer veiligheid, een betere afwatering, en gemakkelijkere onderhoud.

Dit Bericht
Oudere Berichten
bottom of page