top of page

Planning Werkkamp Hemelvaart 2015


Beste vrienden van Ardennen Bijbelkamp,

wij hebben jullie hulp nodig 14 tot en met 16 mei. Voor de zomerkamp weken deze zomer beginnen moeten wij twee belangrijke dingen doen op het kamp terrein om het klaar te maken.

* Het slaap gebouw krijgt een vernieuwd dak. - Na velen jaren dienst is het oud dak van het slaapgebouw vervallen, gebarsten, en versleten. Er dreigt regen binnen te komen. Wij moeten dit in de lente vervangen zodat de kampeerders deze zomer droog zijn. Wij hebben grote plannen om het dak te verhogen de komende jaren om het slaapgebouw te verbeteren, maar daar hebben wij de nodige vergunningen nog niet voor in handen. Intussen gaan wij een voorlopige dak op het gebouw zetten dat voor de komende 5 tal jaren kan dienen.

* Het nieuw gebouw krijgt een laag vernis van binnen. - Om de binnenmuren te beschermen van het nieuw gebouw moet er een vernis laag op komen. Met vele handen kunnen wij vele muren afkrijgen. Kom je mee met uw schilderkleren in hand?

Er is dus een klus voor iedereen voorzien. Dit zijn allemaal klussen die wij niet zonder jullie kunnen dus aanmelden is de boodschap. Je hoeft niet de hele tijd te komen. Laat gewoon weten welk dag deel, of dagen je kan komen en wij voorzien het lekker eten. Speciaal voor jou is dit kamp ook volledig gratis (behalve eventuele benzine kosten.)

Gelieve te reageren op dit e-mail (of door te bellen) om mij te laten weten of je kan komen of niet. Je mag deze informatie gerust doorgeven aan mensen in de gemeente, en vrienden die een handje kunnen toesteken.

Kinderen onder de 10 jaar zijn welkom indien oppas meekomt.

Vriendelijke groeten,

Luk Brazle

Dit Bericht
Oudere Berichten
bottom of page